Producten

Cilinders & Sleutels

Een cilinder is de kern van je deurbeveiliging. Ook al ben je in het bezit van de beste deursloten, de bescherming van je entree staat of valt met de cilinder. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste technieken worden onze kwaliteitsproducten gemaakt.

Veiligheids Cilinder

Wij hebben in ons programma zowel SKG ** als SKG *** cilinders . Al onze cilinders zijn beschermd tegen kopiëren.
Wij leveren alle maten SKG 2 en 3 sterren cilinders uit voorraad en kunnen ook zelf gelijksluitende sets maken, waarbij alle deuren in huis met de zelfde sleutel bedienbaar zijn.
Gadera is een geautoriseerde dealer en maakt alleen sleutels en cilinders op vertoon van de beveiligings pas.

Specificaties M&C Color


Productdetails

De M&C Color is een unieke veiligheidscilinder die al onze beveiligingstechnieken in één cilinder verenigt. Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode . De M&C Color heeft bovenop de SKG®*** vereisten ook nog eens een stalen brug. Deze brug zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.

Materialen

Messing is een legering van koper en zink. Enkele bekende eigenschappen van het materiaal zijn de hoge hardheid en zelfsmerendheid. Messing is makkelijk te onderhouden en heeft een klassieke uitstraling. De keersleutel is gemaakt van nieuwzilver en de kap van gegoten kunststof.

Sleutels

Indien u extra sleutels nodig heeft kunnen die op vertoon van beveiligingspas worden bijgemaakt.